Меню сайту
Форма входу
Пошук
Календар
«  Травень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Архів записів
Друзі сайту
Фестиваль Підкамінь: етно, фолк, рок Агенція подій АртПоле
Екологічний рік 2010-2011
Погода в Рівному
Рівне 


Четвер, 25.04.2024, 08:12ГоловнаРеєстраціяВхід
Рiвне - Ротаракт
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна » 2012 » Травень » 14 » Інтелектуальна гра "Що?Де?Коли? для дітей Рівненщини
20:24
Інтелектуальна гра "Що?Де?Коли? для дітей Рівненщини

За активної участі Ротарі-клубу та Рівне-Ротаракт вже вкотре проводиться інтелектуальна гра "Що? Де? Коли?”. Організація конкурсу здійснена на високому рівні. Цього року як і минулого змагання відбулися в Олександрійській школі-інтернат. Свою ерудицію демонстрували команди з Клеваня, Олександрії та з Березного. Питання для учасників підбирали цікаві та непрості. У залі панувала з одного боку доброзичлива атмосфера, а з іншого – запекле бажання перемогти. Діти  доводили обізнаність з різних галузей знань  та активно обговорювали відповіді на питання. Вихованці Олександрійської школи-інтернат порадували всіх присутніх своїми музичними виступами на сцені в перервах між турами брейн-рингу. Перемогу в інтелектуальному поєдинку  отримала команда "Надслучанські соколята, м. Березне. Ніхто не залишився без приємних та корисних подарунків від Ротарі-клубу. Даний захід доводить не лише те, що інтелектуальну гру необхідно проводити для зміцнення командного духу між вихованцями дитбудинків, для розширення кругозору, підвищення рівня ерудиції,а й те, що серед них багато розумних, обдарованих дітей, які прагнуть самовдосконалюватися і поглиблювати свої знання. Саме за ними майбутнє України.

Переглядів: 17976 | Додав: Юлка | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 2
2 StevenBade  
0
Для этого нужен лишь способ связи - ее телефон. Не строй из себя скромницу, позволь ему прикоснуться к себе. Одна вечеринка знакомств в подарок! аренда части помещения план . Сбоку по загорелому лицу прохожего тянулся длинный шрам. Неопределенно пожав плечами, он вернулся к столу. Я стираю, готовлю пищу, глажу, скребу, мою посуду и еще забочусь о двоих детях". Меня вывел из раздумий голос Обнорского: — Слышу! Если он умирал без завещания, вся недвижимость переходила к старшему сыну. Дом Кирика был взорван, а он сам прилюдно казнен на главной площади города. Опустошенные составляют огромный процент на вершинах сталинской бюрократии.

Ицхак не исключал, что доступ внутрь только телепортационный, однако надеялся, что это все же не так. Не настоящий, конечно же, а только формальный. . И попросил Губера отказаться от брони в офицерском общежитии. Деревянные облезлые дома, словно осевшие под тяжестью низкого хмурого неба.
http://vopeedph.besaba.com
http://uunoxg.url.ph
http://bujyygj.meximas.com
http://qqyywfr.hol.es

1 Joseph  
0
You have more useful info than the British had cnoolies pre-WWII.

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Конструктор сайтів - uCozCopyright MyCorp © 2024