Меню сайту
Форма входу
Пошук
Календар
«  Вересень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Архів записів
Друзі сайту
Фестиваль Підкамінь: етно, фолк, рок Агенція подій АртПоле
Екологічний рік 2010-2011
Погода в Рівному
Рівне 


Четвер, 25.04.2024, 13:56ГоловнаРеєстраціяВхід
Рiвне - Ротаракт
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна » 2010 » Вересень » 30 » Як барсуки в Млинки мандрували (25 — 26 вересня 2010 року)
16:05
Як барсуки в Млинки мандрували (25 — 26 вересня 2010 року)
   Не знаєш, де зарядитися спокоєм та щастям, куди всунути праву руку та ліву гомілку, а, може, ти сумнівався у тому, що здатен пролізти у маленьку шпаринку? 
   Друже, та тобі пряма дорога в Млинки! 
   Чесно скажу, і я колись "страждала подібною фігнею” і теж вирішила спробувати силу Млинків на собі. 
   Тому не довго думаючи, сіли з Євгеном у машину і поїхали назустріч пригод. Вже у пятницю мали нагоду зустрітися з гостинними друзями з РТК Тернопіль та відчайдухами, як і ми зі Львова (у зірковому складі президента та пастів. - Наталки, Андрія Кеча та Ромчика Палаша), Києва (репрезентований динозавром Ротаракт руху Лукашиком та Альнонкою), Вінниці (в особі Віктора). 
   Нам з Барсуком пощастило заночувати у Юлі Журавель (легенди про її гостинність вже давно передаються з вуст в уста сеерд ротарактівців). А тепер уявіть картину: електричка відправляється о 9:15, ми з Євгеном о 9:05 вискакуємо від Юлі і мчимо на вокзал. При вигляді першої електрички я кричу, витираючи залишки зубної пасти: "Барсук, плигай! Бо так і буде спогадів, що про пянку!!!”. А він каже: "Ба, ні, спершу зателефоную брату” (для несвідомих сповіщаю: Пельвецький та мій коханий чоловік — таки брати: в обох нема родимки на дупі!). Як виявилося: я вскочила не у ту електричку і мало не поховала нашу мрію про Млинки під гуркіт коліс чужого потяга. Врятувала нас все та ж Зубна Фея:-) 
   Доїхали весело: пили, їли та горлали пісень під гітару. Особливо запам'яталися пісні про гуру поп — арта Енді Уорхола та "Ой піду я на гору кртую”, ну і, хай проситить мене Альонка, "Alors On Danse ”:-). 
   По приїзду в мальовничу місцину, вирішили проспатися до першого походу в печери після важкої ночі... Чи чули ви звук огидніший за шкребіння виделки по тарілці? Ні? Заплющіть очі на мить, розкрийте і ви побачите жахливого Олежиа Лукашика, схожого на совдепівського ведмедика з тарілками, тільки у нашого — замість тарілок кришки з-під каструль. Його м'язисті руки раз у раз ритмічно роблять поступальні рухи і роздається огидний "Дзззееень!”...Від жорсткої розправи Олега врятував авторитет і мускули... 


   А далі — одягнувшись в гламурні комбінезони, дружньою бандою рушили до печер в супроводі "дядюшки Ау” Бориса Гори. Борис - людина хризматична, дуже добра та чуйна, особливо , що стосується москалів:-). Під час походу — двоє ротарактівців родилися наново — це Олежик та Віталік (проповзли через хід Роддом), з чим їх і вітаємо. Поверталися на стоянку втомлені, в синцях(особливо, Наталка) та щасливі, що таки вибралися. 
   Попереду була ніч, повна пісень, душевного спілкування, анекдотів та всіляких інших дурнощів. 
   На ранок — знов печери, прощання з родиною Гора та дорога в Тернопіль. 
   Підсумовуючи той досвід, скажу: ротарактівці, треба збиратися частіше! 
Переглядів: 1197 | Додав: HOVRATKA | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 4
4 Godwin  
0
What a pleasure to find someone who thikns through the issues

3 Юлка  
0
дуже класно написано! аж відчуваєьбся той вир емоцій і буйних веселощів! biggrin

1 Elzin  
0
biggrin Кумедна стаття, особливо про роддом)))

2 HOVRATKA  
1
О так) biggrin До речі, хлопці і стогнали, як положено))) wacko

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Конструктор сайтів - uCozCopyright MyCorp © 2024