Меню сайту
Форма входу
Пошук
Календар
«  Листопад 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Архів записів
Друзі сайту
Фестиваль Підкамінь: етно, фолк, рок Агенція подій АртПоле
Екологічний рік 2010-2011
Погода в Рівному
Рівне 


Вівторок, 23.04.2024, 10:47ГоловнаРеєстраціяВхід
Рiвне - Ротаракт
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна » 2010 » Листопад » 23 » Як ротарактівський десант з Рівного їхав білоруську згущенівку дегустувать – а відкрив для себе Україну ;)
19:54
Як ротарактівський десант з Рівного їхав білоруську згущенівку дегустувать – а відкрив для себе Україну ;)

                                                                

   Більше тисячі кілометрів на приладах авто, гігабайти фотографій і стільки ж споминів, вражень та яскравих моментів - це результати вікендової поїздки Ротаракту до наших північних братів. Однак, наша ненька Україна не надто любить, коли її громадяни їздять за її межі, тому створює безліч бюрократичних шлагбаумів, один з яких не пустив наш екіпаж в Білорусію. Однак, бутерброди були приготовлені і горівка куплена, тобто Рубікон був перейдений і повернення додому не було в думках. Після багато секундної ради було вирішено їхати в славне місто Чернівці. На півдорозі до міста було навіть сформована офіційна мета поїздки - інспектувати ініціативну групу, яка десь підпільно діє в Чернівцях. Забігаючи наперед скажу, що вони дійсно діють так законспіровано, що сконтактуватись з ними неможливо. Та цей прикрий момент швидко був забутий лиш ми відкрили для себе це дивовижне місто.


   А далі? Далі йшло по єдиній схемі - побачити усе, що можна побачити, сфотографуватись там, де ніхто навіть не подумав сфотографуватись, запакуватись сувенірами та найголовніше – відчути дух міста. Про останнє варто зазначити, що місто, незважаючи на осінь, гріло, як восени, і люди, неквапливо шпаціруючи по місту змушували самих йти, думати, сприймати усе неквапливо та з відчуттям багатовікової плинності історії навкруги. На фоні таких декорацій кожен з нас відчував, що неспроста ненька Україна не відпускає нас, тому що спершу потрібно побачити усі куточки рідної землі. Тому Слава Україні! Слава Чернівцям! Заздріть усі, хто не побував там, а особливо з Ротарактом.
 
   P.S. дійові особи – Женя (наш невтомний водій) Таня (вся таж Ховрашка) Юля (гуру-президент) Міша (головний фотограф), славна машинка марки Пежоет і навігатор (Катя чи як там її звали)).
 
   Вавака Мелянчук
   він же Божевільний Профффесор
   він же Боба
   він же просто Вальдемар
Переглядів: 682 | Додав: Юлка | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 2
2 Lady_in_Red  
0
biggrin ВСІ ТАКІ КЛАСНЮЧІ!!!!!!!!!

1 Юлка  
1
AVE Білорусії!!!!!!

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Конструктор сайтів - uCozCopyright MyCorp © 2024