Меню сайту
Форма входу
Пошук
Календар
«  Травень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Архів записів
Друзі сайту
Фестиваль Підкамінь: етно, фолк, рок Агенція подій АртПоле
Екологічний рік 2010-2011
Погода в Рівному
Рівне 


Четвер, 28.03.2024, 17:03ГоловнаРеєстраціяВхід
Рiвне - Ротаракт
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна » 2011 » Травень » 9 » Навчання правлінь 2011- 2012 Ротаракт Клубів України м. Ялта (16- 17 квітня 2011 р.)
14:49
Навчання правлінь 2011- 2012 Ротаракт Клубів України м. Ялта (16- 17 квітня 2011 р.)

   Це моя перша мандрівка на південь.  Дивно, але раніше все ніяк не могла дібратися південніше Запоріжжя і ось  – Я в Криму!  Це мальовничий  куточок природи з унікальним кліматом та історією. Дивовижне поєднання гірських ландшафтів, морського повітря, палючого сонця та привітних людей.

   За відсутності гіда, ви можете скористатися послугами місцевих таксистів. Вони не лише люб’язно доставлять вас у будь – який куточок Ялти, але и проведуть цікаву єкскурсію.

   Але оскільки я прибула з поважною місією: повчити майбутніх президентів Ротаракту на 2011 – 2012 рік, то не будемо відволікатися від теми описами природи.

   Поїзд Ковель – Сімферопіль прибув на першу колію о 9: 40, і це нічого, що виїхала я з Рівного о 12-й дня за добу до цього J (Велика в нас Україна). Місто зустріло мене привітно, особливо привітними були місцеві таксистиJ Потім зустріч з представникам Ротаракту Вінниці та Львова.

   Поїздку з Сімферополя до Ялти можна включити в особливу культурну програму для всіх туристів J Не лишайте себе задоволення зайвий раз похвилюватися та отримати унікальну можливість попрацювати менеджером з добору пасажирів маршрутного таксі.  Нарешті Ялта!!!!!!!!!  Конференція пройша цікаво, і якось швидко, з огляду на запізнення деяких членів делегації. Тренінги для майбутніх правлінь пройшли в цікавій формі діалогу.  Сергій Найдич з РК Алушта, спортсмен – серфінгіст, рекордсмен "Книги рекордів Гіннеса” розповів нам про особливості його ремесла та показав цікавий фільм. Декілька презентацій агітаційного змісту показала і я.

  Були присутніми на заході і представники з дистрикту 2220 з Краснодара, Анапи та Казані в рамках проекту обміну представників України та Росії серед ротарактівців. Ми всі мали чимало спільних тем для обговорення. А після офіційної частини починається, як завжди неофіційна….

  Бенкет присвячений 5-тиріччю РАК Ялта був урочистим відкриттям Олімпіади 2011 в Ялті. 

   Символом Олімпіади був олімпійський Пашка, над дизайном якого працювали всім клубом. Привітання, побажання та галанцування десь до 5-ї ранку (самі витривалі звісно).  Відкриття купального сезону. Море, пляж, ніч і весела компанія.  

   Зранку – сніданок, прогулянка містом, а потім урочиста посадка дерева в центрі міста Ялта з нагоди 5-ти річчя РАК Ялта та 15-ти річчя РК Ялта. 

   Всі розїхались, тільки я з російською делегацією та місцевим Ротарактом зосталася і почалася наша мандрівка пам’ятними місцями Ялти : Ласточкіне гніздо та Лівадійський палац. До першого нам довелося пробиватися через місцевих активістів туризму, але нам, місцевим, як ми себе вже називали, то нічого J

   Вечеря в президента Ротарі Клубу Ялта – Ірини Кебадзе, тости, анекдоти, перегляд відео про клубну діяльність, дівочі розмови на балконі з спогляданням нічної Ялти  під поїдання шашличку ( який повинні готувати тільки справжні мужчини ). Чай перед сном обов’язково з домашнім пирогом, в дома у батькав Наталі Дубровської, прогулянка нічною Ялтою по нижній, а потім і по верхній набережній, дівочі розмови. Екскурсія на таксі, а потім Незубутня ніч в домі Тетянки ПриліпкоJ І не забудьте завітати до Кримського Гуманітарного університету. Всетаки там була моя валіза вже добуJ  І знову на потяг. Від Рівного до Сімферополя рівно стільки ж, скільки і від Сімферополя до Рівного. Мандрувати з Ротарактом весело.

 

Анжела Фролова

Елект Віце – ДРР 2011-2012

Переглядів: 687 | Додав: Elzin | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Конструктор сайтів - uCozCopyright MyCorp © 2024