Меню сайту
Форма входу
Пошук
Календар
«  Листопад 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Архів записів
Друзі сайту
Фестиваль Підкамінь: етно, фолк, рок Агенція подій АртПоле
Екологічний рік 2010-2011
Погода в Рівному
Рівне 


П`ятниця, 26.04.2024, 16:00ГоловнаРеєстраціяВхід
Рiвне - Ротаракт
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна » 2012 » Листопад » 12 » Нова влада у Рівне Ротаракт
19:53
Нова влада у Рівне Ротаракт

Ротарактівський (Ротарійський) рік рахується від липня до липня. Кожного року обирається нове правління в Клубі, щоб не звикали, або щоб не здих.ли До правління відноситься пан Президент, пан Віце- президент (його друг, кент, соратник, або просто заступник), пан Скарбник (гроза Клубу, бо в нього є бабло, бо він його з усіх стрясає, бо він має право сказати, що бабла не дасть, бо це є не раціонально, а ти хоч лусни) та пан Секретар (саме Секретар першим дізнається про все, що відбувається в Україні та поза її межами, сам читає, сам і надсилає всім цю інформацію. А ще пише протоколи засідань, щоб ніхто не міг відкрутитися, все записано і розписано). У Клубі можуть бути також певні Комітети з розвитку певних питань, або просто робочі групи для організації проектів.

Ми вибираємося Клубом куди – небудь. Останні декілька років передача вдали традиційно проходить в мальовничому куточку демидівщини, а саме в Хрінниках.

 



Пісні під гітару, весела компанія, нічні посиденьки, цікаві, іноді навіть доволі інтелектуальні ігри, купання (нічні та денні) – весь уікенд…, а ще ми полюбляємо експериментувати з кулінарними шедеврами. Цьогоріч варили раки в чомусь не дуже схожому на казан, але.. було дддууууже смачно.

 


Традиційний сирний пиріг Олі Новицької поза конкуренцією. Кожного року Олечка пече нам побільше, кожного року запитуємо рецепт, і кожного року вимагаємо знову спекти нам це кулінарне диво.

Це,звісно, не офіційне засідання, але ми підводимо підсумки зроблених проектів за весь ротарактівський рік, що було зроблено, як було зроблено, чого досягнуто і т.д. Які соціальні проекти мо проводили, клубні проекти, міжнародні…. Цього року Рівненський Клуб було визнаним КРАЩИМ Клубом в Україні!!!!! Серед Ротаракт Клубів за організацію клубних проектів. Та друге місце серед Ротаракт Клубів у Дистрикті 2230 (Територія Ураїни, Польщі та Білорусії).


Вперше певно на моїй памяті, до нас завітали Ротарійці на офіційну передачу влади, а наша гордість, Віталік Лесько, активно допомагав нам у всьому та залишився до самого закінчення дійства. Що допомогло нам ще більше здружитися, у багатьох моментах він нас надихає та є шикарним прикладом для наслідування.


На 2012 - 2013 рік, правління Рівне Ротаракт клубу виглядає наступним чином:


Президент: Карцев Євген

Віце - президент: Михайло Племянник

Скарбник: Павло Лівандовський

Секретар: Тетяна Карцева і компанія


 


Переглядів: 899 | Додав: Hovrashka | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Конструктор сайтів - uCozCopyright MyCorp © 2024