Меню сайту
Форма входу
Пошук
Календар
«  Грудень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Архів записів
Друзі сайту
Фестиваль Підкамінь: етно, фолк, рок Агенція подій АртПоле
Екологічний рік 2010-2011
Погода в Рівному
Рівне 


П`ятниця, 26.04.2024, 06:39ГоловнаРеєстраціяВхід
Рiвне - Ротаракт
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна » 2009 » Грудень » 12 » Рівне, дякую!
16:15
Рівне, дякую!
   Ось вже й тиждень пройшов з Рівного. Емоції вляглись, ну майже. Тепер можна й відгук написати. 
   5.12 Ще нестигла черкаська нога стати на перон м. Рівне нас вже пані президент чекає. Відразу Яна, Валя, Андрій підійшли. Після цього не затримуючись поїхали до готелю. Там Юля відразу нас посилила, ми речі закинулись і на тренінг. Потрапили на обід, де всіх зустріли. По обнімались по цілувались, борщик поїли і на тренінг настроїлись. Тренінг це нечто! Руслані респект. Все супер! Після тренінгу всі поїхали в готель перевтілюватись. 
   0 19-00 на вулиці Рівного вицшли реальні пацани, тіпочки і тьолочки. З таких міст як Львів, Тернопіль, Київ, Полтава, Черкаси, Запоріжжя, Ялта. Вечірка була реально кльова. Окремий респект ротарійцям Вовану, Папіку, Віктору. І звісно ж великій силі в Ротарі Лесі і Ларисі. Також Женя і Таня згрупіровались і розвели нас на бабло підчас аукціону. Напевне собі на весілля, бо слова «гірко» в їх адресу звучали неодноразово. 



   Про «Мурку», «Владимирский централ» і «Золотые купола» я мовчу. Це треба було чути у виконані Юри. 
   Після 2 зібрали салатики, нарізку, пиво «жигульовске», докурили останню папіроску «Беламор- канал». І поїхали ми в готель далі гулять. Інтегруватись ми до 5 ранку. Після чого слово взяв Міша. І розповів нам всі прелісті тренінгу, юр. адреси. І все що відбувалось на вечірці. 
   6.12 ранок почався з кави і засідання дистриктальної комісії, прощанням з Полтавою, Ялтою, Запоріжжям. Після неї кафе «Рівень», прощання з Тернополем, боулінг й більярд, слова «бувай» Львову. І поїздка на історичну квартиру РТК Рівне, де проходять «Вареники». Там ми смачно повечеряли, випили шампанське «на коня». Після чого відправили Черкаси і Олежку додому. Залишились самі стійкі гості Яна та Я, а з нами Анжела, Оля і Андрій. 
   7.12 Поїздка до Олі. Дегустація домашнього шампанського. Товариство 4 цуциків і двох котів. Ввечері прогулянка славетним містом Рівне. Куріння кальяну, душевні розмови. І офіційне прощання з усіма. Після чого я поїхала до Насті, де я й переночувала. 
   8.12 Настя покормила й напоїла, посадила на маршрутку ще й пайок в дорогу дала. Ось так закінчилась моя подорож до. 
   P.S. Дякую РТК Рівне за чудові вихідні. Міші з Полтави за чудове доповнення тренінгу й вечірки. Анжелі, Олі, Насті за гостинність. Олі за прекрасну екскурсію. І звісно ж Анжелі і Яні за «Тренінг».
Переглядів: 967 | Додав: Маля | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
1 Улянка  
0
booze bag hands smok respect

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Конструктор сайтів - uCozCopyright MyCorp © 2024