Меню сайту
Форма входу
Пошук
Календар
«  Грудень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Архів записів
Друзі сайту
Фестиваль Підкамінь: етно, фолк, рок Агенція подій АртПоле
Екологічний рік 2010-2011
Погода в Рівному
Рівне 


П`ятниця, 29.03.2024, 12:59ГоловнаРеєстраціяВхід
Рiвне - Ротаракт
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна » 2012 » Грудень » 17 » Ротаріада 2012 у Рівному: як це було.
00:09
Ротаріада 2012 у Рівному: як це було.


Однією з запорук тісної співпраці Ротаракт клубів в Україні, безперечно, є комунікація. Протягом року є можливість збиратися під час Всеукраїнської конференції, навчання правлінь, чартерів клубів та інших заходах, організованих клубами.

Через гостру потребу у спілкуванні, винахідливі ротарактівці додали до календаря офіційних заходів ще одну подію дистриктального рівня - Ротаріаду.

Ротаріада - традиційні спортивні змагання Ротаракт
та Ротарі клубів у різних видах спорту, іноді, навіть дуже несподіваних.

В Україну Ротаріаду привезли відважні львів'яни, вирвавши перемогу у друзів-поляків у 2003
році. Після того, змагання на кілька років знову перекочували до сусідньої республіки, аж доки у  2009 році файні хлопці з Тернополя знову зуміли повернути захід в Україну. В 2010 дівчата З Черкас закинули Ротаріаду в центр України, ну, а в 2011 багаточисельна банда з Рівного  виборола честь проводити дійство у себе.

 

Проведення ротаріди в Рівному стало символічним, адже клуб проводив цілу низку ротарактівських подій: Всеукраїнська конференція, навчання правлінь, дистриктальна конференція, тренінги, тепер лишається планувати проведення REM  та EUCO.

15-16 вересня 2012 року у мальовничому куточку
Рівненщини зібралися ротарактівці з Тернополя, Львова, Івано-Франківська, Полтави, Вінниці, Київ-Центра, Донецька та навіть Познаня.

Тематика Ротаріди була навіяна духом піонерства
та підліткового романтизму. Захід проходив у два етапи: в першій половині дня ротарактівці змагалися у завязуванні галстука на швидкість, малюванні портретів носами, поглинанні їжі на швидкість, креативності у складанні пазлів, боїв на шкарпетках, жіночого армреслінгу. Після ситного збалансованого обіду на гостей чекали ігри у парний футбол, "Вожатий, подай піонера”. Завершальним штрихом став конкурс творчості та самодіяльності. Всі команди проявили себе якнайкраще, тому інтригу у визначенні переможця було протягнуто до банкету, де представники кожного клубу мали показати якийсь номер.

Вечірню програму прикрасили Ротарійці з РК Рівне, котрі традиційно беруть участь у всіх заходах РАК Рівне. Під час щирих дружнів тостів та побажань, клуби показували свої номери. Кожен номер супроводжувавя бурхливими оплесками, а  подекуди і вибухами сміху. У залі піонерського ьабору лунали і власноруч написані вірші з вуст Тані з Донецька, і запальні пісні команди з Вінниці, веселі замальовки гостей з Тернополя та Полтави, і, філософський трактат про суть Ротаракту в Україні у виконанні Роми Палаша з РАК Львів.

Організатори обєктивно присудили перемогу
РАК Львів, з чим і вітаємо клуб. Надіємося, що наступного року, Ротаріада приверне увагу більшої кількості учасників і дійсно буде проведена на дистриктальному рівні.

Після насиченого вечора, пісень біля багаття під гітару та релаксації у бані, сонячний ранок привітав ротарактівців  хорошою погодою. Поснідавши, назбиравши грибів та жартуючи, гості почали роз'їзджатися, щоб зустіртися знову у вже новому місці.


Автор статті: дженнікарка пані Ховрашка


Фото - звіт з події:











Переглядів: 2598 | Додав: Hovrashka | Теги: вінниця ротаракт, Ротаракт, рівне ротаракт, ротариада, ротаріада, ротарі, львів ротаракт | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Конструктор сайтів - uCozCopyright MyCorp © 2024