Меню сайту
Форма входу
Пошук
Календар
«  Травень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Архів записів
Друзі сайту
Фестиваль Підкамінь: етно, фолк, рок Агенція подій АртПоле
Екологічний рік 2010-2011
Погода в Рівному
Рівне 


П`ятниця, 26.04.2024, 06:17ГоловнаРеєстраціяВхід
Рiвне - Ротаракт
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна » 2011 » Травень » 26 » Рукописні свідчення живого учасника Дистриктальної конференції. 21-22 травня року божого 2011
20:25
Рукописні свідчення живого учасника Дистриктальної конференції. 21-22 травня року божого 2011

Для мене це була перша дистриктальна конференція і вона залишила в моїй душі море позитивних вражень!

Почалася конференція з запізненням - польська делегація ввечері гарно гульнули, а українці поки доїжджали. Потім вступні слова, запам'ятався виступ ДРР, яка дуже зрозуміло розказала, що відбувається в дистрикті, які досягнення, що нового які плани і т. д. 

Потім був веселий і дуже змістовний виступ Геннадія Кройчика -Представника Губернатора в Україні та Білорусі в 2010-2011 р. Там було море цікавих ідей і пропозицій - всього відразу і не згадаєш. Але він обіцяв зробити стислу викладку свого виступу і вислати її! Думаю, з документу кожен ротарактівець знайде щось для себе і свого клубу!

Виступ Голови Комітету по Ротаракту в Дистрикті, Лукаша Гроховські, про менторську програму мені дуже сподобався: багато прикладів! Шкода, що у нас поки програма не функціонує!

Також був виступ ДРР-Елект 2011-2012 – Міхал Бінковські і вільний мікрофон де було багато цікавих оголошень!

Ще одною історичною і важливою частиною конференції були вибори ДРРа на рік 2012-2013. Кандидати коротко розповіли про себе і програму дій, що вони планують робити за свого каденства. Також цікавою була сесія питань і відповідей, на якій пролунало питання навіть німецькою мовою!!! і сама процедура виборів! Результати а також нагородження  кращих було заплановано на другу частину, яка обіцяла бути не менш цікавою!

Окремим пунктом потрібно виділити представлення проектів наших (дистрикту) клубів! Проекти були різні але багато з них зачіплювали струни моєї душі -  чого варті проекти Київ-Центру чи Мінська  - словами не розказати, це потрібно бачити! Такі проекти здатні надихнути і надати крила для створення своїх неймовірних проектів!

Окремо варто згадати тих, хто готувався так сильно, що забувся взяти флешку з презентацією! А також кумедна ситуація сталася з Тернополем -  вони показали як розважаються , але  сам найкращий проект не зміг показати. Повірте мені на слово: я бачив цю презентацію і знаю про їхній проект - він в них шикарний!

Офіційна частина була завершена! Дуже багато інформації, але все корисне та надзвичайно цікаве і мотивуюче!

Отож всі мали (крім польської частини делегації, яка поїхала дивитися місто, і дистриктальної комісії) 2 години, щоб перевтілитися в епоху лицарства! Вийшло надзвичайно  - костюми вражали, вони були такі різні, але такі класні, що якийсь час тривала фотосесія і не тільки учасників але і гостей  готельного комплексу "Айвенго”.

Далі почався банкет тостом від організаторів та  вибагливим  столом  «Айвенго»! Страви були смачні та надзвичайно гарно вбрані столи, але відчувалося у людей питання "Хто ж став ДРР, які клуби, проекти і ротарактівці найкращі?”

Таня і Лукаш, витримуючи паузи, оголошували результати, які викликали нестримні емоції у учасників! А ДРРом став Антон Скиба, з чим його ще раз і вітаю!

Потім почалася традиційна ротарактівська інтеграція і подяки згодом дискотека, яка переросла у дискомарафон до ранку! Сказати що було весело і цікаво було надзвичайно весело і класно! Особисто до мене підходили не менше 10 людей і дякували РТК Рівне за чудову організацію!

         Ще варто згадати наших ротарійців, які у нас найкращі, які допомогли нам у проведенні дистрикталки! Колективу «Айвенго» також вдячний за турботу розуміння і підтримку і якісний сервіс! Ну і РТК РІВНЕ за неймовірну атмосферу і найкращу конференцію, на якій я був!
         Але не буває все ідеально (хоча мабуть ідеал був дуже близько) стався інцидент  з розбитим пісуаром! Ввечері я думав, що це катастрофа хто і головне чим міг його розбити загадка для мене і зараз!
Але на ранок ми вирішили зібрати гроші на відновлення пісуару згадали, що перші проекти ротарі були пов’язані з туалетами і стало не так прикро!
         Прикрим стало випровадження гостів з якими вдалося так  "зінтегруватися” і потоваришувати!
Ця конференція залишиться в моєму серці на завжди!

Місько Племінник
P.S
РТК Рівне зробивши такі проекти як гоп, гей паті, Шабаш і Дистрикталку, ми довели, що будь який захід в дистрикті ми можемо провести на найвищому рівні.
P.S2
РТК Рівне безмежно вдячний за такий захід і можливість долучитися!

Переглядів: 673 | Додав: Юлка | Теги: Ротаракт, Рівне, дистрикт, ДРР, клуб, конференція | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Конструктор сайтів - uCozCopyright MyCorp © 2024