Меню сайту
Форма входу
Пошук
Календар
«  Жовтень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Архів записів
Друзі сайту
Фестиваль Підкамінь: етно, фолк, рок Агенція подій АртПоле
Екологічний рік 2010-2011
Погода в Рівному
Рівне 


Субота, 27.04.2024, 06:57ГоловнаРеєстраціяВхід
Рiвне - Ротаракт
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна » 2011 » Жовтень » 30 » Сезон квестів для діток відкрито!
13:55
Сезон квестів для діток відкрито!

   Скорочення світлового дня, похолодання, погіршення погоди, відсутність гарячої води... Навіть глибоко в підсвідомості відчуваєш смуток від того, що закінчилося літо і приходить занепад природи — як занепад життя. Ми всі по-різному відгукуємося душею на осінь.

   Єдиний вихід – чимось зайнятися, наприклад, зіграти у веселу гру в душевній компанії. Рівне Ротаракт вирішив розібратися з осіннім сумом з користю – і для себе і, для вихованців Притулку для дітей служби у справах дітей Рівненської ОДА.

   01 жовтня 2011 року, після двох тижнів підготовки Рівне Ротаракт у повному бойовому складі, залучившись підтримкою волонтерів та наших любих Ротарійців, прибув на місце проведення операції.

   Нас зустріли 25 діток: 5 страших дівчат, 11 хлопців та 9 менших діток 6-7 років. Всю «бригаду» ми розділили на 2 команди – «Елінор» та «Веселі сонечка», кожному дали змогу обрати собі в команду «сильних членів» - себто Ротарактівців та волонтерів і… гра почалася: питання про географію, історію, факти, фото питання і звісно ж – цікава «показуха». Кумедно було спостерігати інтерпретації дітей на тему Шевченка, Гаррі Поттера та інших загаданих персонажів. Насміялися досхочу всі. Після цікавої гри з великим відривом виграла команда «Елінор», але, звісно, і переможці і «непереможці» отримали подарунки, а, головне, - заряд позитиву та бадьорості. Вже вкотре, форматом гри обрали «Я люблю Україну», яка включає певні сети питань: а) географія б) історія в) фото питання г) персоналії д) показуха, е) статистика. Як і завжди, «показуха» затягнулася і з запланованих Шевченків, Лілі Подкопаєвої і т.д. плавно перейшла у «Супермена», «Черепашок - Ніндзя» і т .д. Подарунки теж вирішили дарувати перевірені: індивідуальні подарунки для дівчат – колготки, деодоранти,  креми, для хлопців – шкарпетки та деодоранти. Для малечі – іграшки. На заклад ми придбали флешку, вазонники, енциклопедію. Також порадували дітей щедрим фруктовим столом, одягом, молодіжними журналами, парфумами та взуттям.

   Після гри ми мали можливість поспілкуватися з дітьми, дізнатися про їхні плани та мрії. Маємо надію, що потроху зможемо їх здійснювати, хоча, основна мрія гостра і незмінна: «повноцінна щаслива родина».

   Проведенню даного заходу багато в чому ми завдячуємо нашим рота рійцям, які самі йшли на контакт і допомогли нам у придбанні необхідних речей та подарунків.

Автор: Танюша Ховрашка-Карцева

Переглядів: 623 | Додав: Юлка | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Конструктор сайтів - uCozCopyright MyCorp © 2024