Меню сайту
Форма входу
Пошук
Календар
«  Липень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Архів записів
Друзі сайту
Фестиваль Підкамінь: етно, фолк, рок Агенція подій АртПоле
Екологічний рік 2010-2011
Погода в Рівному
Рівне 


Четвер, 18.04.2024, 04:36ГоловнаРеєстраціяВхід
Рiвне - Ротаракт
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна » 2010 » Липень » 8 » "ШАБАШ в Луцьку"
10:52
"ШАБАШ в Луцьку"
Ветрам
Вверяли голову,
Огню - кресты нательные,
Легко ли быть послушником
В приходе ряженых?
Кто с тобой,
Великий каверзник!
Стакан с тобой,
Великий трезвенник!
Любовь с тобой,
Великий пакостник!
Любовь с тобой!
Любовь...(с)

Коли говорять  "Відьма", то 9 з 10 чоловік уявляє перед очима підступну, звабливу молоду дівчину, яка повинна бути гарною, доброю та розкутою. А насправді все не так, то просто?.. Правда ж?

Зараз будемо говорити про "Шабаш", а саме відьомський, який відбувається в повний місяць. Коли на пагорбах завивають вовки та стає так моторошно, що аж можна стати мокрим в одному місці... Ви спитаєте, що це таке і що воно собою являє??? Отож, все попорядку...))).

Ша́баш - це збіговиська або сейми чародіїв, а саме урочисті нічні збори відьом і інших осіб, що зрадилися дияволу, поклоніння дияволу, здійснення жертвоприносин, бенкетів, танців і безсоромних оргій... про останнє - це вже доволі цікаво і з цього місця можна більш детально...

Самі ранні подання про відьмівські збіговиська вказують на нічні польоти відьом по повітрю для викликання гроз і злив, для скрадання сонця, місяця, зірок і т.п. Пізніше відьми задовольняються у своїх польотах мітлами, коцюбами, рогачами, лопатами, граблями й просто ціпками, у міру потреби та вдаряючи по хмарах і роблячи дощ, те начисто вимітаючи небо від його хмар, що затемнюють. Перед польотом відьми мажуть себе чарівними мазями, бризкають водою, закип'яченої разом з попелом купальского багаття, творять змови й т.д. Іноді відьми зовсім втрачають земний вигляд, рисуючись, подібно хмарним дівам, що прядуть при місячному світлі свою небесну пряжу (тумани), що білять полотна або миють свою білизну, що розвішують її для сушіння на білих хмарах.

Шабаш кінчається загальним зляганням при повному мороці, після чого відьми на своїх мітлах повертаються додому.

Отож на підставі зібраних історичних даних та дівочого досвіду клуб Рівне "Ротаракт" вирішив організувати Шабаш по-рівненськи. Ви спитаєте чому дівочого, а тому що в Нашому клубі близько 75 % дівчат...тут явно відчувається чоловіча дискримінація...))).

 Даний захід був присвячений до дня святкування 13 річчя клубу та ше й до того ж співпав з завершальним екскурсійним туром по Нашій рідній ненці Україні "тріпунів". Ні не думайте, це не діагноз, це абсолютно здорові люди, які щороку відвідують  Україну, мають свій маршрут, та дивляться як ми українці поживаєм...)))). Назва "тріпун" походить від слова Ukrainian Trip, тобто подорож Україною.

Найкращий варіант святкування шабашу, особливо відьомського в Нашому розумінні це було б десь в якійсь історичній будівлі...і як раз для цього Нам підійшов Луцький замок.

Підготовка йшла активно, кожен з членів клубу давав свої пропозиції, розглядались всі варіанти, музика, декор, стилізація одягу, мейк ап фейсу...))). Засідання інколи відбувались тричі на тиждень... жах одним словом... оскільки вся підготовка лягла на плечі молодих людей, які взагалі вперше в житті таке робили і готувались до такого грандіозного свята. Але без допомоги досвідчених соратників клубу не обійшлося... оскільки Ми є команда і зобов"язані допомагати один одному!!! Це все відбувалось на високому рівні, оскільки Ми мали презентувати Себе не тільки для одноклубників з України, а й іноземним гостям, які прибули з Мексики, США, Коста-Ріки, Німеччини, Великобританії, Росії, Індонезії, Польщі, Австралії.

 От прийшов той самий, довгоочікуваний день. Всі ми зібрались в обумовленому для Нас місці, кожен увійшов у свій образ, а він був дійсно у кожного цікавий, неординарний та захопливий. Кожного гостя зустрічала чарівна фея, котра дарувала талісман на щастя, він був у вигляді сонця та півмісяця, гарно виглядає, як не кажи. Звучала відьомська жорстка музика, яка підкреслювала відповідно створену атмосферу. У Всіх відчувався драйвовий настрій, який не потрібно було підкреслювати алкоголем. Сама по собі атмосфера вимагала від Нас якогось запалу та неординарної поведінки. Всі один одного фотографували, проходили цікаві розмови, перепон у спілкуванні з іноземними гостями не відчувалось, оскільки кожен хоч трішки, але знає міжконтинентальну мову прибульців))).

Окремо можна відмітити Рівненських Ротарі, оскільки Вони досить ретельно підготувались, маю на увазі в плані стилізації, СУПЕР, Ротарі the best!!!

Передбачались чудові конкурси, розваги та драйвове диско, яке супроводжувалось  "обезбашеною"  музикою. Найбільш суперовою була дискотека, оскільки вона проходила під шаленою зливою, яка була замовлена наперед для Нас...))). Ми танцювали босоніж без верхнього одягу... демонструвався чоловічий стрептиз, по секрету, дівчата були в запалі, Ух...це треба тільки побачити))). Дарувались подарунки імениннику це відьомська мітла зі значком Мерседесу, чарівне зілля на довголіття, драйвовий танок від Ротарі...чесно кажучи, не очікував побачити, як відьмочки можуть літати...))).

Під кінець святкування, Нам винесли величезний торт з 13-ма салютами на ньому... виглядало це все дуже і дуже "прикольно"... це просто треба бачити...та ше й смачненький був!!!  Закінчення було теж досить оригінальним. Ви спитаєте чому саме???   Ох, до клубу прийняли нового активного учасника, до того ж хлопця, Ура, накінець...!!! Цей вступ був не очікуваним для нього... це все було спонтанно, цікаво, креативно.

Що ж можна сказати на завершення. Шабаш вдався, гості задоволені, організатори втомлені.

 Люди, вступайте до клубу, реалізуйте себе, допомагайте знедоленим, організовуйте позитивно своє дозвілля, радійте та відривайтесь з Нами... 


Автор статті: Юрій Редчиць

Переглядів: 826 | Додав: Elzin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 3
3 Lady_in_Red  
0
tongue ТАК!!!! Стаття гарна!!! Юрчику, просто шедеврально:)

2 Інна  
0
Стаття гарна!!!

1 Elzin  
0
biggrin Дякую всім хто взяв в цьому участь! Приїздіть ще до нас!

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Конструктор сайтів - uCozCopyright MyCorp © 2024