Меню сайту
Форма входу
Пошук
Календар
«  Листопад 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Архів записів
Друзі сайту
Фестиваль Підкамінь: етно, фолк, рок Агенція подій АртПоле
Екологічний рік 2010-2011
Погода в Рівному
Рівне 


П`ятниця, 26.04.2024, 17:48ГоловнаРеєстраціяВхід
Рiвне - Ротаракт
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна » 2012 » Листопад » 7 » Закінчення Уко. тріпу в славному місті Одеса
21:13
Закінчення Уко. тріпу в славному місті Одеса

Травень місяць в Ротаракті був дуже динамічним, а зараз настало тепло ))))))))) Якого ми всі так довго чекали і яке НАРЕШТі прийшло. Вітаю!!!!!!!!!!!!!!

А в нас в Одесі……. Тепер кожен ротарактівець може сказати: "A в нас в Одесі тепер є Ротаракт. Завершення Ukrainian Trip 2012 цьогоріч відбулося 12 – 13 травня, на березі чорного моря, в Грибовці. Привітати Ротаракт Одеса зібралися ротарактівці з 8 країн світу та ще й з усієї України. А саме: Рівне, Київ-Центр, Київ-Малтінешнл, Полтава , Черкаси, Кіровоград , Харків та сама Одеса. Загалом 33 + Стара Полтава (таке враження, що вся стара Полтава емігрувала в Одесу) + 10 тріпунів і того на морському побережжі було не мало не багато, а близько 60-ти людей.

 

Місто зустріло нас в образі трьох прекрасних дівчат. Потім готель. Чи ви бачили коли-небудь душ у шафі? Тоді ви нічого не бачили. (Мене зрозуміють тільки ті, хто бував у 209 номері). Екскурсія містом, дегустація морозива (ціни далеко не гумористичні), фото-приколи, майже еротична фото сесія на знаменитому стільці, зустріч з тріпунами, дорога до Грибовки, поселення, розселення – все нагадує кадри з фільму. З усіх номерів в готелі було видно МОРЕ!!!!!!!!!! а ще ПЛЯЖ!!!!!!!! ПЛЯЖ!!!! ПЛЯЖ!!!! І знову МОРЕ!!!!!!!! И таки да, ми пішли на ПЛЯЖ!!!!!

  

Офіційна- неофіційна частина розпочалася вчасно, з тостів. Для когось це були тести на тверезість, дотепність та стійкість. Подарунки, вітання, фотографування, колективне розпивання місцевого коктейлю з щойно подарованого Полтавою, великого горщика з ротарактівською символікою.


А найголовніша частина Bright Night: музика дуже вдало підібрана, твістер з підсвіткою, повітряний змій, великі прапори, кульки (з під світкою) на воді, вночі запалювали пліт і запускали його в море , фаєр шоу, багаття з казанком і море пива (Міша П. навіть завбачливо взяв рівненське з собою). 

Дехто навіть ночував на пляжі, так класно було. Сама атмосфера спонукала до цього. Зранку, в пошуках води, елітна ерудована молодь прийшла на пляж. Сніданок і знову, море, сонце, пляж, дівчата, хлопці, багаття, кальян, пиво і музика до повного відключення мозку.

  

Виселення, екскурсія містом. А зараз всі знають, що воно таке ота інтеграція.

Наші тріпуни залишалися ще до дванадцятої ночі. І знову екскурсія,….. . Максім Н. працював гідом. І був визнаний самим креативним, цікавим, змістовним та винахідливим гідом серед всіх екскурсоводів, яких будь- коли доводилося зустрічати нашим тріпунам .

 

Я з подружкою Мішею залишились ще на понеділок і присвятили його походенькам (хоча які там походеньки, нас катали на машині. Хочь щось приємне в діарерстві має ж бути ). Жили ми на Таіті (так на місцевому жаргоні називається район, я й сама в Нью Йорку живу).

Пляжі Аркадії, дельфінарій, краєзнавчий музей, виставка зброї, "Меморіал героїчної оборони Одеси 411-ої берегової батареї", затишні квартальчики - все класно…., але ніщо не йде в порівняння з одеським сирним супчиком в "Кафе”…



Що я можу вам порадити, приїздіть в Одесу…….. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Автор статті: Анжела Фролова




Переглядів: 1136 | Додав: Hovrashka | Рейтинг: 1.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Конструктор сайтів - uCozCopyright MyCorp © 2024