Меню сайту
Форма входу
Пошук
Календар
«  Жовтень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Архів записів
Друзі сайту
Фестиваль Підкамінь: етно, фолк, рок Агенція подій АртПоле
Екологічний рік 2010-2011
Погода в Рівному
Рівне 


П`ятниця, 26.04.2024, 00:39ГоловнаРеєстраціяВхід
Рiвне - Ротаракт
Вітаю Вас Гість | RSS
Головна » 2009 » Жовтень » 23 » Заради дитячої посмішки
19:34
Заради дитячої посмішки
   В гості до вихованців спеціального дошкільного дитячого будинку завітав рівненський Ротаракт клуб. Разом із ними малят навідали і працівники Рівненського РУ РВ ВАТ "Ерсте Банк". Як і годиться, прийшли не з порожніми руками. Обновки, ласощі, іграшки й безліч повітряних кульок усіх кольорів веселки отримали в подарунок дітлахи під час невеликого свята, яке влаштували для них дорослі.

   Того дня малята могли відчути себе художниками, які всі разом малювали портрет виховательки, також вони збирали цукерки із заплющеними очима, брали участь в естафетах, гралися з м’ячем і залюбки вмощувалися на руках у гостей. А ті в свою чергу ретельно готувалися до цієї зустрічі.
Для клубу зустрічі з вихованцями дитбудинків стали традиційними. Ротарактівці реалізовували проекти, у рамках яких купували книги, облаштовували ігрові майданчики (встановлювали власноруч розмальовані пісочниці) збирали одяг, а також влаштовували розваги. Так, для підлітків і малят, які перебували у притулку-розподільнику, організовували квести та готували подарунки, серед яких були, зокрема, розвиваючі ігри, спортивний інвентар. 

   Нині ж ротарактівці захотіли влаштувати забаву для малят віком від 3 до 6 років із спеціального дошкільного дитячого будинку. Ідею запропонувала маленька дівчинка з великим серцем Таня Захарчук, яка сама періодично відвідує цих діток. Вона загорілася думкою організувати малюкам, для яких дитячий будинок став рідною домівкою, квест із цікавими розвагами, конкурсами і сюрпризами. Адже ці дітки як ніхто потребують уваги й піклування, і так приємно бачити, коли на їхніх обличчях з’являються посмішки. А оскільки цей рік клуб оголосив роком здійснення мрій та бажань, які приносять користь, то її ініціативу підтримали. За короткий термін часу знайшлися й спонсори, які приєдналися до ротарактівців.

   “Ми використовували знання, здобуті під час тренінгу з локального фандрейзингу. І як виявилося, доволі вдало, -- коментує Олена Шульга, паст-президент клубу “Рівне-Ротаракт”. – Ми дуже вдячні працівникам “Ерсте Банку”, які вирішили приєднатися до нашої акції. За короткий термін часу вони самотужки зібрали гроші, а також іграшки, такий необхідний для малят одяг та взуття, які невдовзі передали у спеціальний дошкільний дитячий будинок. Більше того, до благодійності вони залучили й клієнтів”.

   З власної ініціативи працівники банку продовжили акцію й збиратимуть допомогу для малят, які виховуються в спеціальному дошкільному дитячому будинку, ще протягом двох тижнів.
Тетяна Кушнірук
Переглядів: 927 | Додав: Юлка | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 7
7 Lady_in_Red  
0
Честь і хвала всім вам! Хто придумав, організовував,розробив ігри та завдання для діток, клянчив бабло у спонсорів, закуповував подарунки, збирав речі, носив їх, завантажував - розвантажував,відвозив,проводив дійство, бавився з малечею, фотографував, піарив та описував подію biggrin Молодці!!! tongue І окрема подяка Насті, яка нас приютила і картоплі для нас не пожаліла tongue Цьом!

6 Hovrashka  
0
Честь і хвала нашій Танюшці!

5 Юлка  
0
сподіваюсь, так краще biggrin

4 Лєнуся  
0
Богемна акула пера ))
А Ховраху можна виділити жирним шрифтом?

3 Ха-ха  
0
О, так, слава вам всім!!!!

1 Улянка  
0
гарно написано)) smile flower hands

2 Юлка  
0
Погоджуюсь! Це ж писала наша гуру журналістики Тетянка!

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Конструктор сайтів - uCozCopyright MyCorp © 2024